Middag for mænd

JÆGERE

Mad til jægere og andet godtfolk
Benyt jer af vor erfaring med at lave god solid mad i rigelig mængder. Altid varmt og klar til bordet.

Gullaschsuppe med flute.

Skipperlabskovs med persille, smørtern, rødbeder og rugbrød.

Gule ærter med hvide kartofler, hamburgerryg, kålpølser,
kogt røget flæsk, sennep og rødbeder.

Grønlangkål med hvide kartofler, sukkerbrunede eller brasede kartofler, hamburgerryg, kålpølser, koldt eller varmt røget flæsk, sennep og rødbeder.

Eisbein med Sauerkraut, hvide kartofler, bløde løg,
ærtepuré, sennep og rødbeder

Gyldenspjæts livret: Sprængt oksebryst med stuvede spidskål,
hvide kartofler, sennep og rødbeder

Gule ærtesuppe med klassisk fyld – dvs. kartofler, hamburgerryg, kålpølser og kogt røget flæsk skåret i mundrette stykker i ærtesuppen og rugbrød.

Se vores andre menuer