
JÆGERE
Mad til jægere og andet godtfolk
Benyt jer af vor erfaring med at lave god solid mad i rigelig mængde, altid godt varmt og klar til bordet
– men husk det koster!!!
Gullaschsuppe m/flute.
Skipperlabskovs m/ persille/smørtern, rødbeder og rugbrød.
Gule ærter m/ hvide kartofler, hamburgerryg, kålpølser,
kogt røget flæsk, sennep og rødbeder.
Grønlankål m/ hvide kartofler, sukkerbrunede eller bras kartofler, hamburgerryg, kålpølser, koldt eller varmt røget flæsk, sennep og rødbeder.
Eisbein m/sauerkraut, hvide kartofler, bløde løg,
ærtepure, sennep og rødbeder
Gyldenspjæts livret Sprængt oksebryst m/ st. spidskål,
hvide kartofler, sennep og rødbeder
Gule ærter med det hele i – dvs. kartofler, hamburgerryg, kålpølser og kogt røget flæsk skåret i mundrette stykker i ærtesuppen og dertil 1 skive rugbrød.